Кіровоградські рятувальники ліквідували пожежу у центрі міста

Листопад 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

3 листопада близько пів на дев’яту ранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховій будівлі по вулиці Володарського у центрі Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Горів склад, яке приватне підприємство орендує в будівлі швейної фабрики «Україна». За підвищеним номером виклику на гасіння пожежі залучалося 7 одиниць техніки та 23 чоловіки особового складу. Силами бійців місцевих пожежних частин пожежу повністю ліквідували.
Загиблих та постраждалих на пожежі не виявлено. Вогонь пошкодив 70 квадратних метрів стін та перекриття. Пожежа знищила і товари, на загальній площі 30 квадратних метрів. Причини пожежі та сума збитків від неї наразі встановлюються.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool