Кіровоградські правоохоронці затримали крадія на місці злочину

Червень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1584 | Коментарі: 0

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області в обласному центрі затримали раніше судимого непрацюючого 33-річного чоловіка за підозрою у скоєнні низки крадіжок кабелю зв’язку. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Лише рік тому чоловік звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки кабелів. Постійного місця проживання він не мав, роботи також. Тому і вирішив взятися «за старе». До того ж, з Інтернет і телефонними комунікаціями добре знайомий, оскільки деякий час працював на підприємстві, що надає послуги доступу до Всесвітньої мережі.
«Працював» зловмисник зухвало серед білого дня. За місяць залишив мешканців більше десяти багатоповерхових будинків без зв’язку. Він випалював кабель зв’язку, а потім продавав мідь, щоб заробити на прожиття. Чоловік поцупив більше 1000 метрів кабелю, завдавши чималих збитків Кіровоградській філії ВАТ «Укртелеком». До речі, 1 метр нового кабелю коштує 10 гривень, окрім того підприємство витрачається на відновлення зв’язку у будинках.
Втім, план злодія не спрацював. Як тільки він зрізав кабель, у диспетчера філії на пошкодження мережі спрацювала сигналізація і він повідомив до ВДСО при УМВС в області. Неподалік будинку, де діяв підозрюваний, чергував наряд ВДСО, тому правоохоронці відразу прибули на місце злочину і затримали чоловіка, коли той виходив з під’їзду. У нього вилучили кабель зв’язку довжиною 20 метрів та інструменти, які він використовував для демонтажу.
Наразі вирішується питання щодо порушення за даними фактами кримінальної справи.

Проводяться слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool