Кіровоградські податкові міліціонери встановили факт умисного ухилення від сплати податків на суму у 2,7 млн. грн.

Лютий 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1236 | Коментарі: 0

Під час слідства виявилось – службові особи одного товариства з обмеженою відповідальністю в податковій звітності відобразили нібито придбання зернових культур у декількох підприємств, які є платниками ПДВ. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Внаслідок таких дій у підприємців з’явилися підстави для звернення до податкової інспекції за місцем реєстрації ТОВ про надання податкового кредиту. Проте, як показали перевірки, всі підприємства, які „продали” зернові, мають ознаки фіктивності. А товариство фактично не сплатило до бюджету податків на загальну суму у 2,7 млн. грн.. 

За словами першого заступника голови – начальника УПМ ДПС у Кіровоградській області Анатолія Курупа, за даними фактами прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.27, ч.3. ст. 28 та ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool