Кіровоградські податківці суттєво зменшили кількість перевірок суб’єктів господарювання

Грудень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Так, з початку нинішнього року співробітники органів ДПС регіону провели 163 фактичні перевірки. Це майже в 3,5 рази менше, ніж за 11 місяців 2011 року (тоді їх було проведено 564).

Також більш ніж суттєво, майже в 9 разів, скорочено кількість перевірок тих суб'єктів господарювання, що відносяться до категорії малого бізнесу. З початку року податківці перевірили діяльність 36 підприємств цього типу, тоді як за січень-листопад 2011 року – 328).
ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що на даний час фактичні перевірки проводяться виключно за обставинами, визначеними статтею 80 Податкового кодексу, зокрема в результаті звернень громадян та надходження інформації від органів виконавчої влади.
В результаті проведеної роботи за виявлені порушення вимог чинного законодавства до суб'єктів господарювання регіону з початку року застосовано штрафних (фінансових) санкцій на загальну суму 2,5 млн. грн.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool