Кіровоградські податківці провели соціологічне опитування

Січень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 1

Воно проводилось наприкінці грудня 2011 року в податкових органах регіону. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

В опитуванні взяли участь фізичні особи-підприємці, суб’єкти господарювання-юридичні особи, державні службовці, селяни, пенсіонери, безробітні тощо загальною кількістю 950 чоловік.
Під час його проведення 683 респонденти, або 71,8% відповіли, що у них не виникає жодних труднощів під час відвідування органу ДПС, 152 (16%) такими назвали наявність черг, 38 (4%) – грубість працівників органів ДПС, 19 (2%) – їх некомпетентність, 58 (6,1%) – випадки тяганини та бюрократизму.
Із загальної кількості опитаних 454 людини, або 47,7% відповіли, що нічого б не змінювали в роботі органів ДПС, 163 (17,1%) – ставлення до платників податків, 261 (27,4%) – спростили б процедуру закриття підприємницької діяльності, 72 (7,5%) – порядок одержання інформації (консультацій, довідок тощо).
Найбільш ефективними методами спілкування з платниками податків 552 респонденти, або 58,1% назвали безпосереднє (консультації, семінари, інше), 199 (20,9%) – за допомогою мережі Інтернет, 188 (19,7%) – через засоби масової інформації. 11 громадян (1,1%) вважають, що найефективнішими методами спілкування є письмові консультації, та ті, що надаються за телефоном.
Узагальнені дані вивчення громадської думки найближчим часом будуть враховані в роботі органів державної податкової служби регіону.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool