Кіровоградські майстри таеквандо - чемпіони світу

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1372 | Коментарі: 0

З перемогою повернулися кіровоградські спортсмени зі столиці Таджикистану Душанбе, де проходив чемпіонат світу з боротьби таеквандо.

У престижному турнірі, в якому взяли участь представники 107 країн, Національну збірну команду України представляли три спортсмени з Кіровограда - вихованці ДЮСШ «Зірочка» фізкультурно-спортивного товариства «Україна».
У командному спарингу не було рівних Рибалку Максиму, Маліновському Ігорю та Боброву Владиславу, а Максим Рибалко ще й виборов третє місце в індивідуальному спаррингу. Також вихованці ДЮСШ «Зірочка» посіли четверте місце в командному заліку у складі збірної Національної команди України. Тренує спортсменів Литвиненко Олег Володимирович.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool