Кіровоградські лялькарі на «Ляльковій веселці»

Вересень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1504 | Коментарі: 0

Цього тижня (з 24 по 29 вересня 2012 року) колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок бере участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі театрів ляльок «Лялькова веселка» у м. Запоріжжі.

 На суд журі свої роботи, окрім кіровоградців, представлятимуть колективи десяти лялькових театрів України: Волинський, Запорізький, Львівський, Дніпропетрівський, Донецький, Тернопільський, Херсонський, Черкаський, Чернівецький, Чернігівський.
Увечері, 25 вересня, запорожани та члени журі будуть оцінювати творчість кіровоградців в останній прем’єрній виставі для дорослого глядача «Декамерон» за Дж.Боккаччо, яку лялькарі представлятимуть на конкурсі.
Згідно з програмою фестивалю, учасники будуть змагатися за перемогу у 12 номінаціях, у т.ч. і за «Гран-прі». Окрім дорослого журі, на фестивалі працює і дитяча бригада суддів, які будуть оцінювати вистави для дітей. Своїм правом визначення найбільш цікавої вистави наділені і спонсори фестивалю, які підготували учасникам власні призи і дарунки.
Побажаємо нашим землякам гідно представити своє мистецтво і повернутися до Кіровограда з перемогою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool