Кіровоградські інспектори ДАІ за «гарячими слідами» розшукали викрадений автомобіль

Березень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 1

28 лютого до чергової частини Кіровоградського МВ надійшло повідомлення від 59-річного жителя Кіровограда про те, що невідома особа у період часу з 27 лютого по 07:30 28 лютого, незаконно заволоділа автомобілем ЗАЗ 1100557, який знаходився на території приватного підприємства по вулиці Волкова.

Оперативні чергові одразу ж направили на розшук та затримання зазначеного транспортного засобу, а також тих осіб, котрі вчинили протиправне діяння, наряди ДПС, що були задіяні на службу.
У ході відпрацювання території міста Кіровограда, інспектори взводу дорожньо-патрульної служби Кіровоградського МВ прапорщики міліції Олександр Туменко та Олександр Мельниченко знайшли викрадений транспортний засіб та осіб, що причетні до вчинення злочину. Крадіями виявилися 33-річний та 35-річний жителі Кіровограда.

Шановні власники транспортних засобів!
Задля безпеки вашого транспортного засобу не використовуйте для зберігання в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілі в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів).
Ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль. Нікому не довіряйте ключі від свого авто і не варто економити гроші на встановлення сучасних протиугінних систем. Але якщо все ж таки Ваш автомобіль викрали, Державтоінспекція Кіровоградщини рекомендує водіям не займатися пошуком самостійно. Потрібно якнайшвидше звернутися в найближче відділення міліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool