Кіровоградські діти передали Президенту України власноруч зроблений подарунок

Грудень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

У Кіровоградській обласній філармонії відбувся Гала-концерт підведення підсумків Року дитячої творчості «Кіровоград – місто талантів!».

Для кожного краю притаманні свої чарівні і неповторні різновиди мистецтва. У Кіровограді вони особливі і для кожного найрідніші, наймиліші! Тому і славиться талантами наше рідне місто.
Завдяки вихованцям центрів естетичного виховання та позашкільних навчальних закладів міста усі присутні мали можливість здійснити незабутню подорож стежинами творчості кіровоградських дітей.
З вітальними словами до кіровоградських школярів звернувся міський голова Олександр Саінсус, який високо оцінив їхні досягнення на творчому поприщі і нагородив керівників зразкових хореографічних колективів управління освіти подяками Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету а керівників центрів естетичного виховання та позашкільних навчальних закладів грамотами та цінними подарунками.
Під час заходу у фойє філармонії було розміщено виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва позашкільних навчальних закладів та центрів естетичного виховання міста, проведено голосування для обрання найкращої виставки. І протягом концерту відбулося нагородження переможців.
За ініціативи Кіровоградського міського голови Олександра Саінсуса шляхом СМС голосування протягом однієї години після завершення концерту було обрано найкращий, на думку глядачів, виступ. За результатами підрахунку СМС голосів, переможець отримає сертифікат для запису будь-якого музичного твору на студії звукозапису міста Кіровограда.
Один із найкращих виробів, зроблених дитячими руками відправиться в якості подарунка Президенту України, з ініціативи якого 2013 рік у нашій країні був оголошений Роком дитячої творчості.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool