Кіровоградські бандуристи успішно презентували рідне місто

Червень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Юні бандуристи Кіровоградської музичної школи №2 ім. Ю.С.Мейтуса Анастасія Решетняк та Ігор Таран зі своїм викладачем Тетяною Поліщук презентували власні твори на ІІІ Всеукраїнському фестивалі "Бандура дарує натхнення", який успішно завершився у Чернігові.


Концерти, зустрічі, конференція - всі заходи були присвячені збереженню, розвитку та популяризації дзвінкоголосої бандури.
- Наші юні музиканти повернулися в рідне місто не тільки сповнені емоцій та прекрасних вражень від форуму українського кобзарства, але і привезли видану у Києві збірку творів для бандури, серед яких 7 п’ес кіровоградських музикантів - Тарана І., Решетняк О., Куби Є., - відзначила директор музичної школи Валентина Ревенко. – Кіровоградські бандуристи - лауреати багатьох виконавських та композиторських конкурсів. Це результат творчої співпраці з Мариною Долгіх - відомою в Україні композиторкою, дослідницею та музикознавцем, кандидатом мистецтвознавства, яка більше 10 років є викладачем музичної композиції у кіровоградських школярів, провідником у прекрасний світ бандурного мистецтва.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool