Кіровоградська "Зірка" стала третьою на Кубку Пожечевського

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

«Зірка» провела останню гру на Кубку Віктора Пожечевського в рамках навчально-тренувального збору в Полтаві, в якій нашим футболістам протистояв «Шахтар-3» з Донецька.

Гра пройшла під повну диктовку кіровоградців, які більше контролювали м’яч, експериментували і награвали склад, у числі якого окрім трьох підписаних у зимове міжсезоння футболістів, на полі з’явилися два потенційні новачки команди .

Вже на другій хвилині «Зірка» повела в рахунку, коли після удару Чичикова відмінно на добиванні підстрахував Локтіонов, завершивши комбінацію взяттям воріт шахтарів. До кінця першого відрізку матчу рахунок не змінився. Подвоїли перевагу підопічні Сергія Лавриненка на 65-ій хвилині - з-за меж штрафного майданчику Олександр Акименко влучним ударом завершив чергову атаку.

Таким чином «Зірка» з п’яти проведених ігор у трьох святкувала перемогу, а у двох зазнала поразок. З 9 очками наша команда фінішувала на 3 місці Кубку Віктора Пожечевського. Кращою командою турніру став охтирський "Нафтовик-Укрнафта".

Грою з «Шахтарем-3» футболісти «Зірки» завершили другий навчально-тренувальний збір і сьогодні повертаються до Кіровограда.

Вдома наші футболісти перебуватимуть чотири дні, а вже 20 лютого вирушать на заключний збір до Нікополя, де також у процесі підготовки проведуть декілька товариських ігор.

«Шахтар-3» (Донецьк) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:2 (0:1). 16 лютого 2015 року (понеділок). Початок матчу об 11:00. Копили. База ФК «Полтава».

«Зірка»: 41. Льопка Роман (48. Новачок, 46), 20. Фатєєв Дмитро (24. Тітов Дмитро, 85), 55. Ковальов Максим (7. Сидельник Денис, 80), 18. Новачок, 11. Бацула Андрій (2. Допілка Олег, 35), 8. Лупашко Владислав (5. Бочкур Роман, 46), 21. Загальський Ігор (50. Акименко Олекскандр, 46), 16. Баранець Борис (17. Кривошей Єгор, 62), 77. Чичиков Олексій (10. Рибалко Микола, 70), 4. Мостовий Андрій (23. Осипенко Олексій, 72), 99. Локтіонов Роман (13. Бочак Роман, 64). В.о. головного тренера: Лавриненко Сергій.

Голи: 0:1, Локтіонов Роман (2); 0:2, Акименко Олександр (65).

http://fczirka.com.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool