Кіровоградщину примусово залишить громадянка рф (ФОТО)

Червень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського відділу Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області виявили громадянку російської федерації, яка проживає без документів, що підтверджували б легальність її перебування в Україні

Кіровоградщину примусово залишить громадянка рф

46-річна росіянка приїхала у місто Світловодськ на Кіровоградщині у приватних справах. Отримала дозвіл на імміграцію в Україну та була документована посвідкою на постійне проживання.

Згодом через небажання в подальшому проживати в Україні іноземка звернулась до Міграційної служби із заявою про скасування дозволу і документів, які дають право законно проживати в Україні. Відповідне рішення було прийнято 24 лютого минулого року і протягом місяця вона мала залишити Україну. Звісно виїхати вчасно вже не було можливості, тому проживала весь цей час громадянка рф незаконно.

Рішення про примусове повернення ухвалили працівники Світловодського відділу, іноземку притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП, вона повинна залишити країну протягом місяця.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool