Кіровоградщина:визначилися імена студентів, яким призначено стипендії облдержадміністрації та обласної ради

Липень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Обласна комісія з питань призначення стипендії облдержадміністрації та обласної ради визначила студентів, які одержуватимуть таку стипендію за підсумками літньої сесії нинішнього року.


Згідно з Положенням про призначення стипендій ОДА та обласної ради свої заслужені іменні грошові винагороди від області одержуватимуть щомісяця 14 осіб: 7 студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації і також 7 студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівня акредитації.
Як повідомила начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко, на розгляд комісії було подано 19 комплектів документів із 16 навчальних закладів. При цьому найвищі рейтингові показники серед вишів ІІІ – ІV рівня акредитації мають студенти Кіровоградського національного технічного університету, а серед навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації - Кіровоградський машинобудівний коледж.
При призначенні обласної стипендії комісія враховувала різні показники успішності студентів – це і досягнення у навчанні та науковій роботі, участь у наукових конференціях, студентських олімпіадах, форумах, концертах, спортивні здобутки та громадську роботу. Все це оцінювалося за спеціальною рейтинговою шкалою, виставлялися окремі бали по кожній із названих позицій. Зрозуміло, що реально претендувати на обласну стипендію змогли лише ті кандидати, хто одержав найбільш високі бали.

Відтак, у новому навчальному році стипендію облдержадміністрації та обласної ради одержуватимуть такі студенти ВНЗ І – ІІ рівня акредитації: Артем Савченко (Кіровоградський машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету), Тетяна Азарова (Кіровоградський медичний коледж ім. Є.Й. Мухіна), Юлія Черкас (Кіровоградське музичне училище), Тетяна Царенко (Кіровоградський технікум механізації сільського господарства), Каріна Голубовська (Економіко-правовий коледж Кіровоградського інституту комерції), Максим Приведений (Олександрійський політехнічний коледж), Любов Кононова (Кіровоградський комерційний технікум).
І 7 студентів ВНЗ ІІІ – ІV рівня акредитації: Оксана Андрущенко (Кіровоградський національний технічний університет), Сергій Біда (Кіровоградський національний технічний університет), Тетяна Якубенко (Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки), Марина Марченко (Кіровоградський національний технічний університет), Олександр Несен (Кіровоградський інститут розвитку людини "Україна"), Анна Войтюк (Соціально-педагогічний інституту "Педагогічна академія"), Євгеній Манько (Кіровоградський державний педагогічний університет імені В.Винниченка).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool