Кіровоградщина: зміни споживчих цін

Квітень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Індекс споживчих цін в області у березні 2013р. порівняно з лютим 2013р. становив 100,0% з початку року – 99,9%, (по Україні – 100,0% та 100,1% відповідно).

На споживчому ринку в березні 2013р. ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизились на 0,5%. Найбільш суттєво (на 3,9–2,4%) подешевшали яйця, цукор, сало, овочі. На 1,5–0,2% знизились ціни на продукти переробки зернових, рис, молоко, інші продукти харчування, м'ясо та м’ясопродукти, олію соняшникову, рибу та продукти з риби, макаронні вироби. Водночас на 2,3–0,2% подорожчали фрукти, хліб, оливкова олія, інші молочні продукти, морозиво, кондитерські вироби з цукру, кисломолочна продукція, масло вершкове.
Зростання цін на алкогольні напої, тютюнові вироби на 2,5% зумовлено подорожчанням тютюнових виробів на 3,6% та алкогольних напоїв на 1,3%. Підвищення цін у сфері охорони здоров‘я на 3,4% в основному зумовлено подорожчанням послуг лікарень на 9,5%.
Зростання цін на транспорт у цілому на 0,2% в основному відбулося за рахунок підвищення вартості перевезень пасажирським залізничним транспортом на 2,4%.
Разом з цим на 1–0,3% знизились ціни на телефонне й телефаксове обладнання, одяг і взуття, послуги ресторанів та готелів. Водночас підвищились ціни на послуги відпочинку і культури на 0,5%, побутову техніку на 1%.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool