Кіровоградщина: збитки заподіянні незаконними діями посадовця склали понад 120 тис. грн

Серпень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 684 | Коментарі: 0

Колишнього сільського голову Криничненської сільської ради Устинівського району засуджено до трьох років позбавлення волі.

Доведено, що вказана особа, використовуючи своє службове становище надала вказівку секретарю сільської ради внести до протоколу засідання виконавчого комітету питання про оформлення права власності на користь третіх осіб на приміщення двох магазинів на території сільської ради, яке взагалі не розглядалося на засіданні виконавчого комітету. Після чого, голова ради склала та видала завідомо неправдиве рішення, на підставі якого громадянин оформив право власності на приміщення двох магазинів та земельних ділянок закріплених за ними. Матеріальні збитки заподіянні незаконними діями посадовця склали понад 120 тис. грн.
Завдяки принциповій позиції державного обвинувача апеляційним судом Кіровоградської області скасовано вирок суду першої інстанції, яким колишньому голові сільської ради призначено покарання з іспитовим строком та постановлено новий вирок, згідно якого призначено покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади протягом трьох років після відбування основного покарання.
Колишнього сільського голову взято під варту у залі суду.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool