Кіровоградщина: засуджено двох працівників райвідділу міліції

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

Від трьох до чотирьох років ув'язнення засуджено двох працівників Новомиргородського райвідділу міліції та їх спільника за побиття людей.

Суд довів, що влітку 2012 року правоохоронці спільно зі своїм знайомим, керуючись помстою за побиття брата одного з міліціонерів, вивезли двох мешканців району до лісу поблизу села Кам’янка, де нанесли їм тілесні ушкодження із застосуванням спеціальних засобів. Іншому потерпілому тілесні ушкодження було спричинено за місцем проживання.
«Слухання справи тривало півроку», - уточнює прокурор Новомиргородського району Володимир Рубан, який підтримував державне обвинувачення в суді. «Протягом усього періоду судового слідства підсудні та окремі свідки намагалися ввести суд в оману, даючи неправдиві свідчення про непричетність до вказаного злочину підсудних. Проте, прокуратура у суді довела, що саме підсудні вчинили вказані злочинні дії, та сприяла призначенню трьом фігурантам справи реальної міри покарання».
Вироком Маловисківського районного суду колишніх працівників райвідділу міліції визнано винними у вчиненні злочину. Суд погодився з пропозицією державного обвинувача призначивши працівникам міліції покарання у вигляді трьох та чотирьох років позбавлення волі, з позбавленням спеціального звання – капітана та старшого лейтенанта міліції. Пособника злочину засуджено до трьох років позбавлення волі.
Після оголошення вироку у залі суду усіх трьох підсудних було взято під варту.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool