Кіровоградщина: «засуджені виправляються у праці» (ФОТО)

Вересень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1716 | Коментарі: 0

У реалізацію широкомасштабних програм з надання послуг та виготовленню продукції роблять свій посильний внесок і засуджені. В селищі Олександрівці функціонує виправний центр № 104, де засуджені, які встали на шлях виправлення займаються і суспільно-корисною працею.

Як вважає начальник установи Ігор Вікторович Мулявка, саме суспільно-корисна праця є одним із основних засобів виправлення і ресоціалізації засуджених. З цією метою установа налагодила постійні зв'язки з підприємствами, установами, організаціями не тільки Олександрівського району Кіровоградської області, а й сусідньої Черкащини.
У Кам'янському районі виправний центр співпрацює з кількома організаціями і установами. Серед них приватне підприємство «БТБ СОРГО». Засуджені Олександрівського виправного центру № 104 активно працюють у нас на роботах з виготовлення цегли, виконують різні розвантажувальні і навантажувальні роботи, а їх суспільно-корисна праця дає можливість виготовляти широкий спектр товарів для потреб жителів району.

Кіровоградщина: «засуджені виправляються у праці» (ФОТО)

Кіровоградщина: «засуджені виправляються у праці» (ФОТО)


Прес служба управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool