Кіровоградщина: яблуневий сад порадував своєю врожайністю (ФОТО)

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 2042 | Коментарі: 0

Днями працівники Олександрівського ВЦ-104, що на Кіровоградщині, на чолі з начальником установи Скубіліним Вадимом Олексійовичем збирали врожай яблук, які в цьому році порадували своєю врожайністю.

Жовті, червоні, рожеві, різних сортів висять вони на гілках в саду сільськогосподарського відділення с. Ясноватка Олександрівського виправного центру (№104).
Чоловіки із кошиками залізли на дерева, а жінки зривали яблука з нижніх гілок та збирали із землі ті, що впали.
Сонце сіяло і, взагалі, погода сприяла плідній праці. Працювати було весело. Чути було дзвінкий сміх жінок та веселі історії чоловіків. Урожайність отримали фантастичну, з 26 гектар саду зібрали 20 тон яблук, які успішно реалізували в ТОВ «Юніфрут України» на суму 8413,60 гривень.
Таким чином, кожен співробітник виправного центру зробив посильний вклад у загальну справу та отримав масу задоволення і позитивних емоцій.

Кіровоградщина: яблуневий сад порадував своєю врожайністю (ФОТО)

Кіровоградщина: яблуневий сад порадував своєю врожайністю (ФОТО)

Ст. інспектор ГКАР Олександрійського ВЦ № 104
УДПтСУ в Кіровоградській області
лейтенант вн. служби
С.С. Барабанова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool