Кіровоградщина: у виправній колонії було проведено конкурс

Червень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

8 червня 2013 року, в залі засідань-адміністративного корпусу Петрівської виправної колонії (№49) відбулася виставка дитячих робіт співробітників колонії, які прийняли активну участь у конкурсі дитячої творчості «Світ Очима дітей» присвяченого до Міжнародному дню захисту дітей.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей (1 червня 2013 року) , забезпеченню захисту прав та основних свобод дитини,залучення громадськості до проблем виховання неповнолітніх осіб та дітей, які відбувають покарання у виховних колоніях, а також які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції ДПтС України, та які утримуються під вартою у слідчих ізоляторах та будинках при виправних колоніях, на виконання вказівки №9/2312 від 24 травня 2013року УДПтС України в Кіровоградській області.
Організаторами конкурсу зазначеного заходу був профспілковий комітет на чолі Жужман Т.В. та Давиденко В.І. , з метою виявлення талановитих дітей співробітників колонії та розвитку дитячої творчості , про їхні здібності та всебічний розвиток , було запрошено кожну дитину, яка взяла активну участь у конкурсі, представлені роботи були оцінені в конкурсній основі по віковій категорії, переможці отримали дипломи, цікаві подарунки та солодощі.
В першій віковій категорії в номінації від 3-6 років переможцями стали дві близнятки-дівчинки Давиденко Катя та Вікторія, тато яких працює у відділу охорони, в другій категорії в номінації від 6-12 років стали два хлопчика Писаренко Євген та Лобов Євген, номінації від 12-15років стали дітки шкільного закладу Чучупака Сергій та Бурлака Дарія.
Журі було важко визначити абсолютного переможця, адже фантазія, творчий підхід, тематичне різнобарв’я та майстерність виконання дітей були дуже на високому рівні.
Тож нехай ,сьогодні й кожного наступного дня зігрівається теплом та любов’ю кожне дитяче серце, щоб вони зростали здоровими та радісними, об’єднували наші зусилля заради майбутнього, прославляли наш рідний край, а ми разом з ними змінили наше життя на краще.
 

Старший інспектор ГКАР Мосієнко Т.О.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool