Кіровоградщина: сварка закінчилась вбивством

Квітень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

Події розгорталися минулих вихідних близько опівночі. До райвідділу міліції зателефонував місцевий житель, який повідомив, що під час сварки між двома чоловіками один із них отримав поранення.

Правоохоронці прибули за вказаною адресою, де виявили тіло 28-річного потерпілого. Лікарі швидкої допомоги констатували його смерть.
У ході проведення слідчих дій працівники міліції оперативно встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Того вечора чоловік перебував вдома у знайомого, де розпивав алкогольні напої. Під час застілля гість поскаржився господарю будинку, що напередодні його начебто побив місцевий житель. У ході розмови товариші вирішили розібратися з кривдником.
На вулиці населеного пункту вони зустріли чоловіка у компанії двох інших жителів. Під час з’ясування стосунків ображений молодик несподівано ударив свого опонента ножем у живіт та втік з місця пригоди. Потерпілий зміг пройти ще кілька метрів, після чого знепритомнів. Чоловік, що був поруч з пораненим, зателефонував до міліції та викликав швидку.
Зловмисника правоохоронці затримали «за гарячими слідами». Неподалік домоволодіння його знайомого було вилучено кухонний ніж.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Компаніївського РВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – арешт. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool