Кіровоградщина: рятувальники нагадують жителям області основні правила пожежної безпеки

Жовтень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

Напередодні опалювального сезону рятувальники Кіровоградщини вважають своїм обов’язком нагадати мешканцям області про його безпечний перебіг. Завдяки такій попереджувальній роботі господарі помешкань замисляться про те, як вберегти житло від пожеж.

1 жовтня така роз’яснювальна робота проводилася у селищах Онуфріївка та Новгородка. Мешканцям районних центрів Кіровоградщини нагадали про обережність у користуванні пічним та газовим опаленням.

Порадили перевірити тягу та не закривати вентиляцію. Важливо також не перевантажувати електромережу великою кількістю приладів та не залишати обігрівачі увімкненими на ніч. Рятувальники нагадали і про небезпеку паління в ліжку – такі випадки нерідко завершуються фатально. Зупинилися фахівці Служби порятунку і на статистиці пожеж у райцентрах.

Дослухавшись до рекомендацій, господарі погодилися, що пожежу краще попередити. Користуючись нагодою, працівники місцевих підрозділів пожежно-рятувальної служби нагадали і про дії на випадок надзвичайної ситуації та виявлення невідомого предмету. Подібна роз’яснювальна робота триватиме і впродовж всієї осені.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool