Кіровоградщина: рятувальники дістали корову з глинища

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

19 травня о 9.49 на пункт зв’язку Служби порятунку від мешканки села Далекого Захарівської сільської ради надійшло прохання про допомогу.

 Жінка повідомила про те, що її корова впала з обриву на березі річки і загрузла у глинищі з водою. Власниця худоби майже годину з односельцями намагались допомогти тварині самотужки, після кількох невдалих спроб господарка звернулась до рятувальників.
На місце події виїхало чергове відділення Державної пожежно-рятувальної частини №19 на аварійно-рятувальному автомобілі. Рятувальники за допомогою спеціального спорядження, закріпленого на пожежному автомобілі, обережно витягли корову з глинища. Берег виявився дуже крутим, тож і селянам, і рятувальникам довелось добряче потрудитись декілька годин, аби не дати загинути рогатій годувальниці.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool