Кіровоградщина: рятівники застерігають мешканців області

Лютий 06, 2013 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Щоб не трапилось пожежі, дотримуйтесь правил безпеки у поводженні з вогнем

Важко уявити собі сучасне житло без електричних та газових побутових приладів, без систем опалення, без плит, груб, печей чи камінів. У холодну пору вони наповнюють наші оселі теплом, створюють затишок.
На жаль, нерідко вони стають джерелом нещасть. Особливо, коли користувачі нехтують правилами пожежної безпеки під час їх експлуатації.
Біда у вашому домі може статися через несправні або саморобні прилади опалення, або якщо їх використовувати не за призначенням.
Поширеною причиною виникнення пожеж в осінньо-зимовий період є також невідремонтовані груби, не почищені від сажі димоходи.
Як правило, “червоний півень” не обминає тих господарів, які залишають опалювальні прилади без нагляду або на малолітніх дітей або ж самі необережні у поводженні з вогнем.
Пам’ятайте! Ви самі несете відповідальність за ваше життя, здоров’я, добробут. Дотримання правил пожежної безпеки повинно стати вашою життєвою необхідністю.
Прес-служба ТУ МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool