Кіровоградщина приймає юних ботаніків з усієї України

Червень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному центрі урочисто відкрили VІ Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних ботаніків.

З вітальним словом до учасників звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він побажав юним дослідникам плідної роботи та гарних вражень від перебування на Кіровоградщині.

Протягом трьох днів команди з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей візьмуть участь у природоохоронній і дослідно-експериментальній роботі, а також ознайомляться з флорою природно-заповідного фонду Кіровоградщини. На ботаніків також чекають творчі зустрічі з провідними науковцями вищих навчальних закладів області, ботанічні практикуми на території дендрологічного парку "Веселі Боковеньки" та огляд експозицій Кіровоградського обласного краєзнавчого музею.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool