Кіровоградщина: практичною частиною занять стали дії при ліквідації наслідків розливу ртуті (ФОТО)

Квітень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

На базі пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області щорічно проводяться кущові семінар-наради з питань організації служби та реагування на надзвичайні ситуації.

Семінари дають змогу підвищити професійну майстерність та готовність до дій за призначенням працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Перший у нинішньому році семінар за участі керівництва та начальників караулів підрозділів Гайворона, Голованівська, Ульяновки, Добровеличківки та Вільшанки проведено на базі державної пожежно-рятувальної частини №30 селища Вільшанки. Відкриваючи семінар, заступник начальника Управління ДСНС з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Олег Мельчуцький, зазначив, що під час заняття учасники зможуть переглянути як на практиці виконуються вимоги нормативних документів щодо ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій.
Зокрема, після розгляду питань щодо організації служби та теоретичної частини фахівці Управління ДСНС практично продемонстрували рятувальникам методи надання першої медичної допомоги постраждалому. Далі учасники переглянули, яких вимог необхідно дотримуватись під час роботи в непридатному для дихання середовищі та у складі ланки газодимозахисної служби. Також організатори занять показали як правильно ремонтуються пожежні рукави та випробовується пожежно-технічне озброєння. Практичною частиною занять стали дії при ліквідації наслідків розливу ртуті та організація проведення аварійно-рятувальних робіт під час дорожньо-транспортної пригоди. А у наступній частині семінару рятувальники поглибили знання щодо застосування приладів РХБ розвідки.
Завдяки тому, що семінар пройшов на високому організаційному рівні, його мети досягнуто повною мірою.

Кіровоградщина: практичною частиною занять стали дії при ліквідації наслідків розливу ртуті (ФОТО)

Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool