Кіровоградщина: під водійським сидінням знайдено пістолет

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

На вихідних інспектори дорожньо-патрульної служби роти ДПС ДАІ при УМВС України в області продовжували забезпечувати громадський порядок та безпеку дорожнього руху на території обслуговування. Щоправда у посиленому режимі.

Так, в один із днів, близько опівночі, інспектори ДПС прапорщик міліції Денис Климчук та молодший сержант міліції Олександр Терещенко, у ході проведення загальнодержавної операції «Зброя, вибухівка», на автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, біля в’їзду до обласного центру, зупинили автомобіль Мітцубіші Паджеро, під керуванням 31-річного водія, мешканця одного із регіонів нашої держави. Під час перевірки реєстраційних документів, молодий чоловік помітно нервував, що і викликало підозру у досвідчених правоохоронців. Було прийнято рішення про огляд салону автівки. Вартові доріг на місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу Кіровоградського районного відділу УМВС України в області.
Працівники ДАІ не помилилися – водієві було що приховувати. Під водійським сидінням було знайдено пістолет «ME 800 general ptb 437” калібром 8 мм, а в багажнику виявлено 230 патронів до гладкоствольної рушниці калібру 16 мм. Вилучені предмети направлені на експертизу. Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool