Кіровоградщина: пам’яті Віктора Голого

Вересень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Музейна родина Кіровоградщини втратила одного із найкращих своїх синів - Віктора Анатолійовича Голікова – Голого (1981 – 2014).
Віктор загинув 28 серпня під Дебальцево під час проведення АТО на Сході України.

Усе своє свідоме життя Віктор був справжнім та безкомпромісним патріотом України, готовим у будь-який момент стати на її захист, послідовником славетних козацьких традицій та одним з ініціаторів їх відновлення на теренах Кіровоградщини, поєднуючи це з професійною музейною діяльністю на посаді методиста з питань туризму Знам’янського міського краєзнавчого музею, в якому працював протягом 2010 – 2013 років, а потім волентерив у музеї.
Будучи закоханим в історію України, він прикладав максимум зусиль для її популяризації серед своїх земляків, створивши, зокрема, неповторні екскурсійні маршрути «Козацькими стежками Чорного лісу», патріотично-виховне значення яких переоцінити важко. Захоплювався археологією та краєзнавством.
Віктор був козаком Окремого Чорноліського полку ім. Козака Мамая, співзасновником Громадської організації «Туристично-краєзнавчий клуб «Чорнолісся», одним із засновників осередку ВО «Свобода» у Знам’янці.
Ми пам’ятаємо Віктора як щиру, порядну та чесну людину, нетерпиму до несправедливості та аморальності суспільства, яке, не шкодуючи свого життя, намагався зробити кращим.
В цей тяжкий для нашої держави час, Віктор не міг залишатися осторонь, ставши одним із тих, хто поклав своє життя на олтар свободи своєї Вітчизни.

Вічна пам'ять та Слава Герою!

З глибоким сумом та щирими співчуттями рідним, близьким і друзям колектив Кіровоградського обласного художнього музею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool