Кіровоградщина: новий дитячий садочок

Вересень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

У липні цього року розпочалася реконструкція приміщення Ганнівської школи (Долинський район) для учнів 5-9 класів.

На ремонт з місцевого бюджету Кіровської сільради виділили більше 100 тисяч гривень, залучено кошти соціально-відповідального бізнесу. У приміщенні замінено 37 вікон на енергозберігаючі, закуплено меблі, посуд, постільну білизну, іграшки, коврове покриття, а вже у вересні у відкрили дошкільне відділення новоствореного навчально-виховного комплексу.
В урочистостях з нагоди відкриття відділення взяв участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Арсірій. Звертаючись до присутніх він наголосив на важливості співпраці влади та соціально відповідального бізнесу: "Ми можемо вкотре побачити результат вдалої взаємовигідної співпраці влади та соціально відповідального бізнесу – оновлено ще одну школу, створено дошкільний заклад. Цей навчально-виховний комплекс є прикладом вдалої реалізації місцевою владою завдань Президента – інвестування в розвиток дітей, охоплення максимальної кількості маленьких громадян України дошкільною освітою".
Ярослав Арсірій оглянув світлі та затишні приміщення нового садочка, ігрові та спальні кімнати та комфортні побутові приміщення, які обладнано сучасною сантехнікою та бойлерами, і дав високу оцінку якості та рівню виконаних робіт.
На згадку про приємну подію подарував дитячому закладу яскраві дитячі іграшки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool