Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 1 серпня 2012 року

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки скутера з господарського приміщення домоволодіння 41-річної жительки одного із сіл району. Ним виявився 17-річний односельчанин потерпілої. За цим фактом порушено кримінальну справу. Викрадений транспортний засіб вилучено.

У ході проведення санкціонованого обшуку території домоволодіння 34-річного жителя одного із сіл Новомиргородського району у господарській будівлі правоохоронці виявили паперовий згорток з марихуаною вагою близько 15 грамів та пристрій для її вживання, виготовлений із пластикової пляшки, які вилучено і направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину двох жителів одного із сіл району, 34 та 38 років. Зловмисники підозрюються у викраденні із будинку місцевої жительки двох бензопил, алюмінієвого посуду та двох люстр. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool