Кіровоградщина: надзвичайні події з 15 по 16 травня 2013 року.

Травень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

15 травня у м.Знам’янці внаслідок необережного поводження господаря з вогнем при спалюванні сміття виникла пожежа 3 м2 дерев’яного паркану та 5 м2 сміття на території приватного домоволодіння. Врятовано поруч розташовану господарчу споруду.
На території Долинської міської ради (за межами міста) на відкритій території виявлено вибухонебезпечні предмети часів Великої Вітчизняної війни: 14 артилерійських снарядів 76 мм та 1 артилерійський снаряд 152 мм. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановано на 16 травня 2013 року.
У м.Кіровограді двом громадянам надали допомогу по відкриванню дверей їх квартир.
16 травня у м.Помічна Добровеличківського району виникла пожежа 9 м2 домашніх речей у господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – встановлюється
У смт Онуфріївка виникла пожежа 8 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Спричинило надзвичайну подію коротке замикання електромережі. Врятовано господарчу споруду.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool