Кіровоградщина: надзвичайні події по місту та області з 16 по 19 серпня

Серпень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

16 серпня у Кіровограді виникло дві пожежі сухої трави та сміття на відкритій території, загальною площею 70 м кв. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Аджамка Кіровоградського району виникла пожежа 4 м2 дров в домоволодінні пенсіонерки. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні 27-річного онука господарки
У с. Черняхівка Кіровоградського району виникла пожежа 4 м2 тимчасової споруди в приватному домоволодінні. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Світловодську надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
У с. Підлісне Олександрівського району надано допомогу по спилюванню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на житловий будинок.
У Кіровограді надано допомогу по підніманню літньої жінки з надмірною вагою, яка впала та самостійно не могла підвестись.

17 серпня у смт Онуфріївка виникла пожежа двигуна та салону автомобіля «ВАЗ-2108». Причина пожежі встановлюється.
У с. Могильне Гайворонського району виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації плити опалення.
У с. Олександро-Мар′ївка Петрівського району виникла пожежа 80 м2 покрівлі будинку, що не експлуатується, на території приватного домоволодіння. Причина – порушення правил пожежної безпеки під час спалювання сміття сусідом.
У Світловодському районі біля автошляху Світловодськ - Власівка виникла пожежа 1000 м2 сухої трави на відкритій території. А в Кіровограді - пожежа 50 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді виникла пожежа 7 м2 перекриття приватного житлового будинку. Причина – підпал невстановленою особою.
У Кіровограді по вул. Пацаєва надано допомогу комунальним службам міста по спилюванню дерева, що загрожувало падінням на пішохідну зону перед будинком.

18 серпня у смт Олександрівка виникла пожежа 6 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У с. Кропивницьке Новоукраїнського району виникла пожежа сінника та 3 т сіна. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді виникла пожежа 2 м2 вхідних дверей та 1,5 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку. Причина – підпал.
У с. Жовтневе Устинівського району виникла пожежа 24 м2 сінника, 20 м2 житлового будинку та 5 т соломи у приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
Протягом доби виникло три пожежі на відкритій території: у с. Антонівка Долинського району – пожежа 1 га сухої трави на відкритій території, у Кіровограді – пожежа 250 м2 сміття та сухої трави на відкритій території. У Бобринці біля р. Сугоклія виникла пожежа 0,5 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Володимирівка Знам′янського району виникла пожежа 18 м2 сінника та 2 т сіна, що належать місцевому жителю. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У дачному кооперативі «Долина» на території Соколівської сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа 6 м2 господарчої споруди та 200 м2 сухої трави на території дачної ділянки. У дачному кооперативі «Колос» на території Созонівської сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа 5 м2 домашніх речей в металевому вагончику та 100 м2 сухої трави на території дачної ділянки. Причина пожеж– необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Світловодському районі на території Крилівського лісництва виникла пожежа 0,7 га хвойної підстилки. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Коханівка Знам’янського району виникла пожежа 15 м2 покрівлі господарчої споруди. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та користуванні пічним опаленням.
У смт Олександрівка виникла пожежа 0,5 м2 перекриття гаражу. Причина пожежі встановлюється.
У с. Петрове Знам'янського району виявлено 76 мм артилерійський снаряд періоду ВВв. Знешкодження виявленого боєприпасу заплановане на 19 серпня.

19 серпня у Кіровограді рятувальниками надано допомогу по діставанню собаки з даху під’їзду п’ятиповерхового житлового будинку.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по перенесенню хворої жінки до автомобіля швидкої медичної допомоги.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool