Кіровоградщина: на Водохреща чергує 94 рятувальника (ФОТО)

Січень 19, 2021 | Новини | Переглядів: 667 | Коментарі: 0

19 січня рятувальники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області під час відзначення Водохреща забезпечують безпеку громадян, які прийшли в цей день до водойм, щоб отримати заряд енергії, здоров’я та зміцнити дух.

По області для чергування на Водохреща на 27 постах задіяні 94 рятувальники та 27 одиниць техніки У ДСНС в області. Напередодні з особовим складом було проведено додаткові заняття та інструктажі щодо заходів безпеки, а також порядку дій у разі виникнення надзвичайних подій.

В обласному центрі бажаючі зануритись могли зробити це у трьох місцях: у міському саду, на Новомиколаївці та у цілющому джерелі Святого Даниїла на вул. Полтавській. Так само у кожному населеному пункті було визначене своє місце для цілющого хрещенського купання.

Крім того, серед вірян у визначених для купання місцях співробітники Служби порятунку проводять роз'яснювальну роботу стосовно безпечної поведінки біля водойм та розповсюджують застережні листівки з правилами безпеки, способами надання допомоги потопаючому та зазначеним номером виклику пожежно-рятувального підрозділу.

Слід зазначити, що на даний момент не виникло надзвичайних подій на водних об’єктах, які були визначені як офіційні місця святкування Водохреща.

Кіровоградщина: на Водохреща

Кіровоградщина: на Водохреща

Кіровоградщина: на Водохреща

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool