Кіровоградщина: на корупції викрито секретаря сільради

Грудень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Прокуратурою Добровеличківського району розпочато кримінальне провадження за фактом вчинення секретарем однієї з сільрад району дій, що містять корупційну складову.

Зокрема, посадовець за одержання 2 тис грн неправомірної вигоди видав завідомо неправдивий офіційний документ - дублікат заповіту від померлої у 1996 році особи. Крім того, встановлено факти протиправної видачі довіреностей про уповноваження певних осіб провести державну реєстрацію земельних ділянок чи провести державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно без відома громадян, від імені яких і видавались зазначені довіреності.

Злочинні дії посадовця було виявлено прокуратурою району в ході вивчення законності діяльності сільських рад в сфері додержання та застосування антикорупційного законодавства.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool