Кіровоградщина: на дівчину напали та обікрали

Березень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Працівниками Гайворонського РВ УМВС в області затримано 24-річного раніше судимого місцевого жителя. Чоловік підозрюється у скоєнні розбійного нападу.

Пригода сталася пізньої ночі. Студентка одного з навчальних закладів приїхала у гості до батьків. Коли дівчина поверталася додому, слідом за нею вирушив місцевий житель. На безлюдній білянці дороги молодик підійшов до незнайомки та, погрожуючи ножем, змусив віддати ланцюжок і гроші. Виконавши усі вимоги нападника, потерпіла сподівалася на те, що після всього її, нарешті, відпустять. Однак юнак зовсім і не збирався «розлучатися» з новою знайомою, адже та могла повідомити про напад в міліцію. Продовжуючи висловлювати погрози, зловмисник привів дівчину до себе додому. В його будинку вона і зустріла ранок…
Невідомо скільки ще їй довелося б прожити у чужій хаті, та, невдовзі, з роботи додому повернувся батько підозрюваного. Побачивши в одній з кімнат незнайому зарюмсану молоду особу, чоловік спробував її заспокоїти, а потім викликав таксі, щоб та якнайшвидше дісталася до себе додому.
Опинившись в автомобілі таксі, дівчина вирішила дещо змінити раніше визначений маршрут, тож відразу поїхала до райвідділу міліції аби повідомити про розбійний напад.
У цей час, її нападник, не зволікаючи ні хвилини, вирушив на місцевий ринок. Однак, знайти покупця на золотий ланцюжок він так і не встиг…
Під час огляду, правоохоронці виявили в нього речовий доказ.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій) та ч.2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі). За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool