Кіровоградщина: молодий хлопець обікрав пенсіонерку

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Пригоди на життєвому шляху молодого чоловіка постійно були пов’язані з чужим майном. Все виглядало так, начебто він давно і назавжди обрав для себе професію – «злодій».

Не маючи постійного житла, зловмисник переїздив з місця на місце, поки одного дня не дістався пішки до Онуфріївського району, що на Кіровоградщині.
Прибувши майже підвечір у село, зловмисник почав нишпорити дворами, аж поки не добрів до садиби, де не було господарів. Оглянувши підсобні приміщення, чоловік знайшов викрутку, яка знадобилася йому для того, щоб зламати віконні рами. Попри очікування його здобич виявилася більш ніж скромною: два вживаних мобільних телефони, тисяча гривень, срібний ланцюжок та хрестик, які 73-річна бабуся забула вдягнути йдучи до церкви…
Повернувшись додому потерпіла негайно повідомила про крадіжку працівників міліції.
- Для того, аби відшукати підозрюваного правоохоронцям знадобилося менше двох годин. Це важливо, коли місцеві жителі уважно ставляться один до одного, завжди готові співпрацювати зі своїм дільничним. Оперативне розкриття цієї крадіжки стало можливим завдяки їх тісній взаємодії – розповідає перший заступник начальника Онуфріївського РВ УМВС в області Анатолій Білко.
- Коли працівники міліції прибули за викликом, мешканці села негайно повідомили їм про те, що в населеному пункті перебуває стороння особа, і в який бік незнайомець міг піти…
Під час затримання у кишені зловмисника було виявлено крадені речі та частину грошей, від яких він витратив лише 150 гривень на харчі.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Злодію загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool