Кіровоградщина: Молодик затіяв сварку, наніс кілька ударів, а потім відібрав гроші

Липень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

 Молодик затіяв сварку з місцевим мешканцем, наніс йому кілька ударів, а потім відібрав гроші. За вчинене грабіжнику загрожує від чотирьох до шести років ув’язнення.

Потерпілий звернувся у міліцію та повідомив, що напередодні ввечері на одній із зупинок громадського транспортну його пограбував незнайомець.
Перехожий підійшов до 59-річного жителя районного центру та розпочав з ним розмову, яка зовсім скоро переросла у сварку. Чоловіку здалося, що новий знайомий не досить чемно з ним спілкується. У результаті потерпілий отримав кілька ударів та позбувся 80 гривень.
Завдяки отриманим прикметам правоохоронці швидко вийшли на слід зловмисника, перевіривши осіб, що раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Грабіжником виявився місцевий житель, що лише на початку місяця звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки.
Гроші, відібрані у потерпілого, чоловік встиг витратити на алкогольні напої.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника Бобринецького РВ УМВС в області Вадим Бабіч. – Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool