Кіровоградщина: до станції Помічна курсуватиме капітально відремонтований електропоїзд

Вересень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Найближчим часом капітально відремонтований електропоїзд серії ЭР9т №728 курсуватиме на Помічнянському напрямку.

Працівники моторвагонного депо Одеса-Застава-1 проводять налагоджувальні роботи для того, щоб якнайшвидше задіяти електропоїзд у перевезеннях пасажирів. Завдяки проведеному капітальному ремонту в об’ємі КР-2 в умовах Київського електровагоноремонтного заводу електропоїзд побудований 20 років тому, виглядає як новий. Під час проведення капітального ремонту на даному електропоїзді додатково було проведено модернізацію, зокрема установлено нові санітарні вузли та дивани (сидіння), сучасні металеві вікна з подвійним склопакетом та відкидною квартиркою, яка забезпечує надійне і зручне закриття та відкривання. Для підвищення комфорту проїзду пасажирів усі 10 вагонів приміського поїзда обладнані системою вентиляції, що актуально будь-якої пори року. Встановлено нові сходи та зовнішні розсувні двері. Також проведено заміну силового лінійного електрообладнання. Вартість ремонту десятьох вагонів разом із модернізацією сягає 17,2 млн. грн., що, звичайно, дешевше за купівлю нового електропоїзда вартість якого на сьогоднішній день складає 110,0 млн. грн.
Якість проведеного ремонту особисто оцінив начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза, якого начальник депо Геннадій Пильнєв запевнив, що після ремонту колектив депо зробить все можливе для того, щоб забезпечити бережну експлуатацію, і за умови цього, термін експлуатації даного електропоїзда буде подовжений.
За словами начальника служби приміських пасажирських перевезень Одеської залізниці Юрія Мельника за останні кілька років це перший електропоїзд, який було капітально відремонтовано в об’ємі КР-2.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool