Кіровоградщина: чоловіка спалили в оглядовій ямі для ремонту автомобілів

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Житель Новомиргородського району, який раніше «захоплювався» підпалами, до смерті забив свого товариша, а потім спалив його тіло. За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Пригода мала місце в серпні цього року. 45-річного чоловіка через зловживання алкоголем покинула дружина. Не витримавши постійних сварок, вона розлучилася, забрала з собою сина та назавжди переїхала в інший регіон до своїх родичів.
Односельчани спілкувалися з підозрюваним також з певним острахом. Адже конфліктуючи з людьми з різних причин, чоловік переконував їх у своїй правоті, скоюючи підпали майна опонентів. Так, мешканці сусідніх садиб час від часу рятували від вогню свої машини, вхідні двері та хвіртки на воротах. Однак повідомляти про це працівників міліції не збиралися, адже жаліли й без того, за їх словами, глибоко не щасливого чоловіка…
Все це продовжувалося до того часу, поки агресивний сусід не потрапив у поле зору правоохоронців за підозрою у скоєнні тяжкого злочину. Перебуваючи у нетверезому стані, він завдав своєму товаришу тілесні ушкодження, а потім спалив його тіло у власному дворі.
Із завою до міліції про зникнення 43-річного непрацюючого жителя Новомиргорода звернулася його мати. Жінка повідомила, що чоловік виїхав у невідомому напрямку на велосипеді і вже більше тижня не повертається додому. У ході перевірки даної інформації правоохоронці виявили обгорілі останки небіжчика на подвір᾿ї підозрюваного. Зловмисник спалив тіло в оглядовій ямі для ремонту автомобілів, прикидавши його старими подушками та автомобільними шинами.
Люди помітили у дворі величезний стовп вогню. Після цього жахливий сморід змусив мешканців навколишніх будинків кілька днів не виводити із хати своїх дітей та не сушити білизну. Однак вчасно повідомити про це працівників міліції, ніхто з них так і не наважився через погану репутацію сусіда…
«У даний час чоловіка заарештовано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), – розповідає в.о. начальника Новомиргородського РВ УМВС в області Олександр Козловський. – За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Досудове слідство триває.»

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool