Кіровоградщина: Андрій Ніколаєнко відзначив, що ДЮЦ потребує невідкладного ремонту (фото)

Квітень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1357 | Коментарі: 0

Голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко відвідав комунальний позашкільний навчальний заклад «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості».

На початку свого знайомства з ДЮЦом Андрій Ніколаєнко оглянув виставку художніх робіт вихованців ДЮЦу. Дитячі роботи справили яскраве враження, адже більшість малюнків виконані дітьми з великим натхненням, надзвичайно майстерно, у різноманітних стилях та художніх техніках.
Андрій Ніколаєнко не оминув своєю увагою жодного гуртка та секції – завітав у кожен з них, оглянув навчальні класи, спілкувався з дітьми та викладачами. Юні гуртківці презентували керівнику області створені власними руками яскраві роботи – малюнки, писанки, вишивки та аплікації.
Особливу увагу Андрій Ніколаєнко звернув на умови, в яких навчаються діти, зокрема, на стан навчальних приміщень, адже більшість з них на сьогодні потребують серйозного ремонту або реконструкції.
Андрій Ніколаєнко запевнив, що вже найближчим часом у ДЮЦі розпочнеться реконструкція, після якої будуть створені необхідні умови для занять дітей.
Коментуючи обласним мас-медіа результати перебування у ДЮЦі, Андрій Ніколаєнко відзначив, що навчальний заклад потребує невідкладного ремонту і роботи з його реконструкції за рахунок коштів з обласного бюджету та субсидії з державного бюджету мають розпочатися вже найближчим часом – орієнтовно у травні нинішнього року.
– Хочу зазначити, що перед тим, як розпочати внутрішні роботи, ми маємо навести лад з теплопостачанням, забезпечити у навчальному закладі оптимальний температурний режим, ліквідувати також протікання даху.
Стосовно недобудованої упродовж багатьох років частини приміщення ДЮЦу, яке на сьогодні знаходиться в оренді, і власники якого не мають бажання віддавати його на потреби кіровоградських дітей, Андрій Ніколаєнко відзначив: – Ми детально проаналізуємо ті рішення, які свого часу були прийняті стосовно цієї будівлі. Неприпустимо, що об’єкт, який будували саме для дітей, їм не бажають повертати. Особливо це питання актуальне, враховуючи, що нинішній рік оголошений Президентом України Роком дитячої творчості, а враховуючи завдання Глави держави в рамках нової соціальної політики – у площині всебічної підтримки позашкільної освіти з боку держави, ми зробимо все від нас залежне, щоб якнайскоріше врегулювати це питання. Якщо ми побачимо, що є підтверджуючі документи, компенсуємо власникам витрати. Віднайдемо необхідні кошти в обласному бюджеті на завершення будівництва, – зазначив очільник Кіровоградщини.

Кіровоградщина: Андрій Ніколаєнко відзначив, що ДЮЦ потребує невідкладного ремонту (фото)

Кіровоградщина: Андрій Ніколаєнко відзначив, що ДЮЦ потребує невідкладного ремонту (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool