Кіровоградка намагалась обікрасти супермаркет

Серпень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

В обласному центрі в одному із супермаркетів, розташованих у спальному районі міста, відбулося спрацювання сигналізації.

На місці події працівники ДСО виявили 44-річну місцеву жительку, яка намагалася викрасти з магазину понад два десятки упаковок кави.
Жінка скористалася скупченням людей біля кас та спробувала винести за межі торгівельного залу супермаркету неоплачений товар, при цьому, гучно ображаючи оточуючих.
Працівники магазину натиснули «тривожну» кнопку і правоохоронці швидко прибули за викликом.
Працівники ДСО виявили у пакеті жінки 25 пачок кави загальною вартістю біля тисячі гривень, які вона поцупила з прилавка магазину.
Зловмисницею виявилася 44-річна жителька обласного центру. Її було доставлено до Кіровоградського міськвідділу міліції для подальшого з’ясування обставин події.
За матеріалами УДСО при УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool