«Кіровоградграніт» відзначає 50-річний ювілей

Липень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

Один із лідерів у видобутку та виробництві гранітної каменещебеневої продукції ПАТ "Кіровоградграніт" сьогодні відзначив 50 років від дня заснування.

З ювілейною датою трудовий колектив та керівництво відомого підприємства привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова м. Кропивницький Андрій Райкович, а також керівники районів, організацій і відомств, духовенство.

- Вітаю весь колектив з першим 50-річчям! Приємно, що впродовж багатьох десятиліть підприємство знаходило своє місце в економіці нашої області і держави, - підкреслив голова облдержадміністрації.
Сергій Кузьменко відзначив, що "Кіровоградграніт" обрав важливу нішу в переробній галузі промисловості, адже виробництво якісних будівельних матеріалів – завжди на часі. - "Кіровоградграніт" - це не лише великий півтисячний колектив, а й містоутворююче високотехнологічне підприємство.

З нагоди ювілею почесною обласною відзнакою "Честь і слава Кіровоградщини" нагороджено трудовий колектив ПАТ "Кіровоградграніт". Обласні відзнаки також вручили керівництву підприємства та кращим працівникам.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool