Кіровоград: зустрічі з мешканцями міста з питань роботи громадського транспорту

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 листопада відбулося черговий семінар з головами первинних ветеранських організацій Кіровограда, в якому взяли участь міський голова Олександр Саінсус та перший заступник міського голови Володимир Каніщев.

Серед основних проблем, що були порушені учасниками семінару, одне з центральних місць зайняло питання щодо функціонування міської маршрутної мережі. Перший заступник міського голови Володимир Каніщев надав роз’яснення учасникам семінару з конкретних питань та повідомив про існуючі загальні проблеми маршрутної мережі.
Зокрема, було проінформовано про роботу щодо налагодження транспортного сполучення віддалених мікрорайонів міста у вечірній час та вихідні дні. Крім того, було повідомлено, що з 01.11.2013 року проводяться виїзні наради – зустрічі по мікрорайонам міста, до яких залучаються місцеві депутати, органи самоорганізації населення та відповідні перевізники. Такі наради вже пройшли в мікрорайоні Арнаутово (остання 01.11.2013 року).
Для реєстрації проблемних питань в конкретних мікрорайонах міста та ініціювання таких зустрічей просимо звертатись до управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради за телефоном 24 58 98.

ДЖЕРЕЛО
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool