Кіровоград: злочини та події на 5 грудня

Грудень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 283 заяви і повідомлення громадян, з них 46 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського райвідділу міліції із заявою про скоєння кримінального правопорушення звернулася 33-річна жителька Олександрії. Попередньо встановлено, що 31 – річний житель одного з сіл району викрав вікно з будинку потерпілої, що знаходиться в цьому ж селі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Знам’янського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 64-річної жительки одного з сіл. Попередньо встановлено, що 37-річна родичка потерпілої скоїла крадіжку двох газових балонів та алюмінієвого бідону ємністю 40 л. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Петрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що за медичної допомогою із травмою ноги звернувся 31-річний житель одного з сіл району. Попередньо встаовлено, що тілесні ушкодження чоловіку під час сварки наніс 23-річний односельчанин. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження».

До Олександрійського райвідділу міліції із заявою про побиття звернулася 46-річна жителька одного з сіл. Попередньо встанволено, що тілесні ушкодження у вигляді забоїв голови та тулуба під час сварки наніс 31-річний зять потерпілої. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool