Кіровоград: завершуються будівельні роботи на будинку по вулиці Генерала Жадова, 22

Серпень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 серпня, під головуванням начальника управління капітального будівництва міської ради Віктора Ксеніча відбулася виїзна робоча нарада з питання контролю ходу будівництва та вводу в експлуатацію житлового будинку по вулиці Генерала Жадова, 22 у місті Кіровограді.

Для своєчасного введення в експлуатацію такого необхідного для міста житлового об'єкту необхідна копітка щоденна зкоординована робота будівельників і підприємств комунальної галузі, які забезпечують підключення новобудови до інженерних комунікацій, відзначив Віктор Ксеніч.
Графік виконання будівельних робіт на об’єкті контролює безпосередньо перший заступник міського голови Володимир Каніщев, який протягом тижня неодноразово здійснював на будівництво інспекційні поїздки.
Сьогодні тут впродовж світового дня виконують роботи 26 будівельників, які працюють за узголженою схемою, не заважаючи один одному.
Зважаючи, що на стадіїї завершення перебуває етап підключення будинку до водо, - тепло, - газо, - електропостачання, Віктор Ксеніч висловив тверде переконання, що об’єкт буде зданий в експлуатацію згідно з планом і до Дня Незалежності новосели, які придбали тут собі помешкання скориставшись загальнодержавними програмами “Доступне житло”, отримають ордери та ключі від квартир у новому сучасному будинку.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool