Кіровоград: За крадіжки, грабіж та угони затримано трьох жителів сусідньої області

Грудень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

Усі злочини було скоєно з корисливих мотивів. Протягом нетривалого часу зловмисники викрали пально-мастильні матеріали з транспортних засобів жителів Онуфріївського району, генератор від автомобіля та дві автомагнітоли.

У ході розслідування кримінального провадження оперативники встановили причетність підозрюваних до скоєння низки угонів на території сусідньої області.
За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від до 4 до 6 років.
Заява про крадіжку з території фермерського господарства до міліції надійшла від місцевого жителя наприкінці жовтня. Невідомі особи вночі викрали з тракторів набір гайкових ключів, два магнітофони та злили з баків пальне….
41-річний чоловік і гадки не мав, хто може бути причетний до крадіжки, адже цілком довіряв своїм працівникам.
Схожі злочини згодом було скоєно і в сусідніх селах.
В одному випадку власник легкової автівки виявив зникнення з баку 20 літрів дизельного палива. У іншому, власниця автомобіля почула шурхіт у дворі, однак захистити своє майно не змогла. Один з грабіжників міцно тримав двері, так що потерпіла навіть не змогла вийти на вулицю… Інший власник сільгосптехніки за кілька днів після цього виявив зникнення тракторного генератора…
В результаті напруженої роботи кіровоградські оперативники вийшли на слід крадіїв. Ними виявилися троє жителів Дніпропетровської області віком 21, 18 та 15 років.
Найстарший з підозрюваних навчався в місті Кременчук, що на Полтавщині, та мав у користуванні власний автомобіль ВАЗ 2107. По дорозі додому зловмисник разом з товаришами і навідувався до Онуфріївки, де щоразу «розживався» на чужий кошт…
Крім того, у ході розслідування кримінального провадження з»ясувалося, що усі троє причетні до угонів транспортних засобів, які вони встигли скоїти на території Полтавської області.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 та 2 статті 185 «Крадіжка» та частини 2 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України - розповідає виконуючий обов’язки начальника Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Пугач. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool