Кіровоград: за фактом спричинення довкіллю шкоди у сумі майже 500 тис. грн. розпочала кримінальне провадження

Червень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

Кіровоградською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері розпочато кримінальне провадження за фактом службової недбалості працівників фермерського господарства «Високобайрацьке».

Прокурорською перевіркою встановлено, що суб’єкт господарювання здійснював забір води для виробничої діяльності без дозволу.
Внаслідок самовільного водокористування, підприємство спричинило навколишньому природному середовищу шкоду у розмірі 475 тис. грн.
За результатами перевірки міжрайонною прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України.
Крім того, прокуратурою підготовлено позовну заяву про стягнення з господарства 475 тис. грн. збитків, заподіяних навколишньому природному середовищу.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool