Кіровоград: вводяться в дію графіки аварійних відключень електроенергії

Грудень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1385 | Коментарі: 0

За інформацією ПАТ «Кіровоградобленерго», оприлюдненій на офіційному сайті підприємства, розпорядженням ДП НЕК «Укренерго» з 01 грудня 2014 року із 07.00 по всій території України вводяться в дію графіки аварійних відключень споживачів.

Внаслідок аврії на АЕС в об’єднаній енергетичній системі України виник дефіцитний баланс виробництва і споживання електроенергії.
Для того, щоб мінімізувати тривалість та кількість аварійних відключень ПАТ «Кіровоградобленерго» просить з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і самостійно обмежити використання електричної енергії.
Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до кол-центру ПАТ «Кіровоградобленерго» за телефонами: 15-70 (короткий довідковий номер зі стаціонарного телефону), (0522) 35 68 51, (067) 521 15 70 (з мобільного за тарифами оператора).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool