Кіровоград: все ж таки два братика проживатимуть разом

Серпень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

За принципової позиції прокуратури області не допущено порушення конституційних прав двох малолітніх дітей – сиріт, одна з яких ВІЛ-інфікована.

Прокуратурою області, з огляду на порушення прав дітей, здійснено вступ в цивільну справу за апеляційною скаргою подружжя, що мешкає в м. Кіровограді, на рішення суду І інстанції про відмову в задоволенні заяви про усиновлення. Позивачі у свої апеляційній скарзі наполягали на усиновленні лише одного із двох братів – сиріт, які виховуються в одному із спеціалізованих дитячих закладів регіону, водночас, категорично відмовляючись від усиновлення іншої дитини, яка ВІЛ-інфікована.

Апеляційний суд Кіровоградської області підтвердив законність позиції прокуратури області щодо неможливості роз’єднання братів, яка підтримана представниками спецзакладу, де безпосередньо виховуються діти, та своєю ухвалою залишив апеляційну скаргу без задоволення.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
На Кіровоградщині провели роботу щодо попередження пожеж у побуті


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool