Кіровоград: врятовано жінку, яка впала в Інгул

Грудень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

17 грудня до Служби порятунку надійшов дзвінок від чергового міліції про те, що в Інгул у районі Ковалівського мосту впала жінка.

До міліції про це повідомив випадковий перехожий, який побачив, що жіночка борсається у воді та кличе на допомогу. Вода сягала лише до поясу, але потерпіла вибратися самостійно не могла, оскільки парапет набережної надто високий.
Як з’ясувалося, 60-річна жителька Кіровограда впала до річки з власної необережності. На набережній немає паркану, і йдучи по кам’яній поверхні, жінка послизнулася та опинилася у воді.
До місця події прибули бійці аварійно-рятувального загону спецпризначення, які по трьохколінній драбині спустилися до постраждалої та допомогли вибратися з водойми. Поряд чергувала і карета «швидкої», але після огляду врятована від госпіталізації відмовилася.
Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool