Кіровоград: влада веде діалог з громадою на околицях міста

Квітень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Іван Марковський продовжує свої зустрічі з мешканцями міста у мікрорайонах, за місцем проживання людей.

2 квітня очільник міста обговорював питання життєдіяльності громади міста з жителями Кущівки і Катранівки на території квартальних комітетів №№ 13, 14, 15, 16.
Мешканці мікрорайонів скористалися можливістю, щоб порушити перед міською владою питання щодо відновлення роботи маршрутних таксі № 7 та 5, облаштування поштового відділення на території мікрорайонів, зниження вартості проїзду в міському транспорті, відновлення конкурсу на кращий орган самоорганізації та кращий будинок квартального комітету у Ленінському районі. Люди не оминули також проблеми ремонту дорожнього покриття по провулках Середньому та Спаському, вулицям Житомирській та Урицького, Преображенській від місточка до вулиці Олександрійської, продовження маршруту № 126 до вулиці Івана Сірка, обрізки дерев по вулиці Генерала Родимцева, буд. 92, 94; облаштування паркану навколо спортивного майданчику по вулиці Генерала Родимцева, закриття пунктів прийому металобрухту на території мікрорайонів, відновлення освітлення прибудинкової території за адресами Робоча, 2 та Преображенська, 107 і навіть посилення відповідальності за самогоноваріння. За результатами зустрічі Іван Марковський дав необхідні доручення відповідним виконавчим органам міської ради, а всі порушені питання взяті на контроль

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool